(FOTO) VESIĆ TUŽIO IVANA IVANOVIĆA: Sigurno će biti osuđen za klevetu, a to će potvrditi da je on patološki lažov!

Autor:

Vesti

18.09.2020

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić podneo je tužbu protiv Ivana Ivanovića.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Goran Vesić

- Danas sam podneo tužbu protiv Ivana Ivanovića, uličara iz Beograda, zbog laži koje je izneo o mom letovanju. Ivanoviću će zbog ove tužbe biti neprijatno, ali tužba je šansa da na sudu iznese dokaze, ako ih ima, za laži koje je izneo. Nemam nikakvu dilemu da će Ivanović biti osuđen za klevetu. To će biti zvanična potvrda da je Ivanović patološki lažov - napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu i dodao da Ivanović ima stan u Rovinju vredan par stotina hiljada evra.

- Ono što nije laž već činjenica da Ivanović ima stan u Hrvatskoj, u Rovinju, vredan oko 250 hiljada evra. 

Da voli Hrvatsku to je njegov lični izbor na koji ima pravo. Njegov izbor je da u vreme kada se u Hrvatskoj slavi zločinačka akcija Oluja uživa na njihovom moru. Žalosno je da zbog svog stana promoviše hrvatske interese u Srbiji odnosno da se ponaša kao njihov lobista protiv svoje zemlje. Da u svojoj emisiji Stipu Mesića predstavlja kao simpatičnog dekicu koji ništa nije kriv osim što je mrzeo Srbe. Da je poživeo Tuđman dočekali bismo da i on gostuje kod Ivanovića kako bi ovaj uličar opravdao svoj stan u Rovinju. Pa da slušamo kako nam Tuđman uz značajno klimanje glavom Ivanovića objašnjava kako je Oluja bila turistički izlet, a Jasenovac radni logor sa zabavom. To je Ivan Ivanović. Uličar iz Beograda spreman da uradi sve za pare. Da prevari kuma i otme mu emisiju ili da zbog stana u Rovinju koji je vredan četvrt miliona evra promoviše hrvatske interese u Srbiji - navodi zamenik gradonačelnika i podseća:

 

Данас сам поднео тужбу против Ивана Ивановића, уличара из Београда, због лажи које је изнео о мом летовању. Ивановићу... Posted by Горан Весић on Friday, September 18, 2020

 

- Da podsetim građane kako izgleda Ivanovićev stan u Rovinju u kome uživa u vreme Oluje, a kako izgleda kada mu u poseti dođe njegov “simpatični dekica iz Hrvatske” Stipe Mesić. I kako je Mesić pretio da će Srbija da pliva u krvi. Ko želi da pronađe gostovanje Mesića kod Ivanovića na društvenim mrežama neće uspeti. Jer Ivanović se potrudio da obriše sve dokaze o ovoj skandaloznoj emisiji - zaključuje Goran Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading