"Oko sokolovo" i "pauk" strah i trepet za bahate vozače: Ni skidanje tablica na pomaže

Autor:

Vesti

13.08.2020

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kako je Beograd uveo nosi sistem snimanja nepropisno parkiranih vozila "Oko sokolovo" već za nešto manje od mesec dana beleži se značajan broj napisanih kazni kao i uklanjnje parkiranih vozila sa nedozvoljenih mesta.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić
Pauk odnosi nepropisno parkirano vozilo

Zamenik gradonačelnika aktivno prati funkcionisanje novog sistema naplate i kažnajvanje nepropisno parkiranih vozila, te se na svom fejsbuk profilu i oglasio:

-  Još jedan bahati vozač koji je skinuo tablice misleći da može da prevari sistem Oko sokolovo. Parkirao je u Beogradskoj i zauzeo ceo trotoar pa su ljudi morali da se provlače između zgrade i automobila. Snimljen je iz automobila i odmah su alarm dobili najbliža patrola saobraćajne policije i Parking servis. Skoro istovremeno su ga prijavili građani i sve više prijava dobijamo upravo od građana koji ne žele bahato parkiranje u svom gradu. Sada je automobil na placu pa će lepo da plati i kaznu i odnošenje automobila paukom. A poslaćemo i prijavu saobraćajnoj policiji jer nema tablice - napisao je Vesić na svom profilu

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading