Beograđani, spremite neophodne zalihe: Sutra bez vode OVI delovi Palilule i Zvezdare!

Autor: beograd.rs, Republika

Vesti

06.08.2020

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula, u petak, 7. avgusta, od 8 do 16 sati bez vode će biti potrošači u pojedinim ulicama naselja Karaburma.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Bez vode će biti ulice Pera Ćetkovića (od Salvadora Aljendea do Dragoslava Srejovića), Garsije Lorke, Danteova, Jelenka Mihajlovića, Kamčatska, Pjera Križanića, Stevana Dukića i okolne ulice. 

Istoga dana, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, od 8.30 do 18 sati bez vode će ostati i potrošači u Živka Davidovića (od Gusinjske do Kačićeve), Virpazarskoj i Kačićevoj ulici (od Živka Davidovića do Opatijske ulice).


Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne. 

 


Iz „Vodovoda” apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading