Hitna pomoć demantovala i osudila lažne informacije o smrti učesnika protesta

Autor:

Vesti

09.07.2020

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zavod za hitnu medicinsku pomoć Beograd najostrije je osudio zlonamerne i krajnje opasne insinuacije o smrti jednog od učesnika sinoćnjeg protesta u Beogradu, koji je navodno konstatovala Hitna pomoć.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Besramno je i apsolutno opasno obmanjivati javnost netačnim informacijama o "navodnim smrtnim ishodima usled prekomerne upotrebe sile pripadnika MUP" koju plasiraju pojedinci na društvenim mrežama.

Zavod za HMP pruža zdravstvenu pomoć apsolutno svim građanima Srbije, iako počesto u tome biva sprečavan upravo od onih koji već dve večeri prave nemire u Beogradu i drugim gradovima. O svom radu uvek i poptuno informiše javnost, i nikada nije bio u situaciji da zbog pojedinih neodgovornih pojedinaca demantuje ovakve neistine.

Ovakve lažne informacije za cilj imaju uzbunjivanje građana i izazivanje nemira, i Zavod za HMP Beograd ih apsolutno osuđuje i odbacuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading