Vesić: Svi treba da poštuju mere epidemiologa, ne optužujte ugostitelje unapred

Autor:

Vesti

01.07.2020

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je za RTS da su proteklih dana epidemiološke mere tumačene na različite načine i apelovao na javnost da se ne etiketira bilo ko, niti da se unapred osuđuju vlasnici ugostiteljskih objekata ili tržnih centara.

RepublikaFoto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ
Goran Vesić

– Svi treba da poštuju mere epidemiologa i da nose maske, jer je odgovornost zajednička. Nije u redu, niti je tačno da kažemo kako je ugostiteljska branša, u kojoj radi 20.000 ljudi, leglo zaraze u Beogradu. Među njima ima onih koji su pravila poštovali i onih koji nisu. Svi smo dužni da poštujemo mere epidemiologa. Ako tako budemo zajedno radili, tako ćemo zajedno i izaći iz ove situacije – naglasio je Vesić.

On je apelovao na građane da poštuju mere epidemiologa i Kriznog štaba Vlade Srbije, i dodao da ne treba pričati o nekakvim zatvaranjima, već o poštovanju mera i zaštiti sebe i drugih. 

–  Poruka za vlasnike radnji i tržnih centara jeste da poštuju mere koje je Vlada Republike Srbije propisala i da tako doprinesu da se što pre izađe iz ovog talasa epidemije – zaključio je Vesić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading