Sutra bez vode Palilula i Zvezdara: Spremite zalihe na vreme!

Autor: beograd.rs, Republika

Vesti

30.06.2020

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula, sutra od 8 do 16 sati bez vode će biti potrošači u ulicama Draže Pavlovića, Velbuškoj i Đušinoj, kao i u okolnim ulicama, najavljeno je iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Na opštini Zvezdara, takođe zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, u sredu će od 8.30 do 22 sata bez vode ostati potrošači u ulicama Svetog Nikole (od Braće Ribnikar do Đurićeve), Jovana Ćirilova (od Svetog Nikole do Braće Ribnikar), Braće Ribnikar (od Svetog Nikole do Stanka Vraza), Stanka Vraza, Slavujev venac, Topličkoj i Rtanjskoj ulici.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Iz "Beogradskog vodovoda i kanalizacije" apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na broj telefona 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading