(ŠOK FOTO) Beograđani u neverici: Isus Hrist razapet na banderi! Niko ne zna ko stoji iza ovog čudnog čina?!

Autor: Republika

Vesti

22.05.2020

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na uglu ulica Jurija Gagarina i Doktora Ivana Ribara, na skretanju tramvaja i autobusa na kraju Bloka 45 ka krajnjoj stanici, sanjive Novobeograđane jutros je rasanio nesvakidašnji prizor - Isus Hrist razapet na banderi!

RepublikaFoto: printscreen/TV Prva
Raspeće na Novom Beogradu šokiralo prolaznike

Za sada nije poznato ko bi mogao da stoji iza ovog, malo je reći, neuobičajenog čina!

Kako su mediji preneli, a po svedočenjima ljudi koji žive u okolini, sigurno je da je ta čudna "akcija" izvedena u toku noći. Prolaznici su u šoku i malo ko ovog jutra nije zastao da pogleda o čemu se radi.

"Hrišćanska instalacija" je skoro u prirodnoj veličini i zlatne je boje, a kako saznajemo, napravljena je od kartona koji je pričvršćen na konstrukciju. 

Nadležni organi istražiće slučaj kako bi se otkrili počinioci, a Komunalna policija je već uklonila čudnu "instalaciju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ognjen

22.05.2020 07:55

Isus Hrist razapet na krstu na banderi ili stubu je normalna slika u Hrvatskoj, pa i u Vojvodini gde su katolici. A ovde smeta jedan. Možda treba građevinska dozvola.

Odgovori 14 3
Miša Bgd

22.05.2020 11:02

U pravoslavlju se Isus Hrist uvek predstavlja sa oreolom. Nikada bez. Kod katolika i protestanata je često bez. Tako da je ovo klasična provokacija, i sam naziv "umetničke" postavke -"Nova vera" miriše na to. Ili je "umetnik" prosto neznalica.