Zbog radova na nadvožnjaku u Kirovljevoj u smeru ka Banovom brdu biće izmenjene trase OVIH linija!

Autor: Tanjug

Vesti

11.05.2020

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedine linije javnog prevoza u Beogradu biće izmenjene, u smeru ka Požeškoj ulici, zbog radova na nadvožnjaku u Kirovljevoj ulici, saopštio je danas Sekretarijat za javni prevoz.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Foto: Ilustracija

Za vreme trajanja radova, linije 23, 37, 51, 52, 53, 58, 88 i 560E, kao i noćne linije 37N, 51N i 56N kretaće se u smeru ka Banovom brdu trasom Bulevar vojvode Mišića - petlja Radnička - petlja Hipodrom - Požeška i dalje redovnom trasom.

Kako se navodi, linija 85 saobraćaće trasom: Jurija Gagarina - Most na Adi -petlja Radnička - petlja Hipodrom - Požeška i dalje redovnom trasom.

Ukidaju se stajališta „petlja Radnička”, „Ada Ciganlija” i „Kirovljeva”, dok će se na izmenjenom delu trase koristiti stajalište „Kneza Višeslava” kod Šumarskog fakulteta.

U saopštenju se podseća da je JP „Putevi Beograda” procenilo da je nadvožnjak u Kirovljevoj, koji spaja Radničku ulicu sa Banovim brdom, u lošem stanju, te u cilju bezbednosti saobraćaja predložilo meru ograničenja kretanja vozila težih od 12 tona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading