(VIDEO) BOLESNO: Cene droge na fasadi vrtića!

Autor: novosti.rs

Vesti

14.10.2017

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprejom ispisan cenovnik narkotika, koji je osvanuo na fasadi zemunskog vrtića "Zeleni bor" zabrinuo je roditelje i meštane ovog kraja.

RepublikaFoto: youtube.com/Vecernje novosti
Cene droge na vrtiću šokirale Zemunce

Nakon prijave Predškolske ustanove "Dr Simo Milošević", kojoj ovaj vrtić pripada, policija je izašla na teren, a nakon što oni obave svoj deo posla, iz obdaništa će ukloniti sporni grafit.

Čitava lista narkotika od brida, skanka, spida, eksera, LSD, kokaina pojavila se na dvorišnom zidu obdaništa. Iako mališani ne razumeju ovaj natpis, roditelje brine da li se sumnjive grupe okupljaju i cirkulišu oko zgrade.

- Nije nam prijatno kada vidimo ovako nešto - kaže jedan od roditelja. - Nadamo se da će nadležni utvrditi detalje i pronaći delinkvente.

Iz Predškolske ustanove "Dr Simo Milošević" kažu da će se potruditi da što pre prefarbaju neprimereni grafit.

- Policija radi na otkrivanju počinilaca, a nakon što oni završe, prekrečićemo natpis - kaže za "Novosti" dr Jasmina Bouali Stanojković, direktorka ove predškolske ustanove. Nikada se nešto slično nije dogodilo, dešava se da osvane grafit, ali ne ovakvog sadržaja. Žao nam je što se nešto ovako pojavilo, ali niko od zaposlenih ranije nije primetio neke sumnjive grupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading