Gradonačelnik Radojičić otkrio koliko ljudi u Beogradu je prekršilo policijski čas

Autor: Tanjug

Vesti

18.04.2020

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je danas da je 31 osoba u Beogradu do sada prekršila policijski čas, što je manje u odnosu na prethodne vikende. On je naveo da ga je policijska patrola zaustavila na putu do studija i da to pokazuje da ni za koga nema protekcije kad su mere u pitanju.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Zoran Radojičić

- Situacija u Beogradu je bolja nego što je bila pre nekoliko dana, ali to ne znači da možemo da se opustimo - rekao je Radojičić za TV B92.

Gradonačelnik je kazao da Beograd ima sve više testova na korona virus.

- Išli smo ispred događaja, tako da su i Sajam i druge hale spremne. Iskreno se nadam da neće biti potrebe da ih koristimo - kazao je Radojičić.

On je rekao da ima informaciju da je situacija u domovima za stare u Beogradu pod kontrolom, te zaključio da je Grad Beograd rebalansom budžeta odgovorno reagovao kada su sredstva za dezinfekciju i Zavod za biocide prebačena zbog epidemije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading