(VIDEO) Pogledajte da li Beograđani krše zabranu kretanja na najprivlačnijim lokacijama

Autor: Republika

Vesti

18.04.2020

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najduži policijski čas do sad koji je uveden u cilju borbe protiv koronavirusa počeo je juče u 17 časova i završiće se u utorak u 5 časova.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Foto: Ilustracija

Osamdesetočetvoročasovna zabrana kretanja uvedena je na teritoriji cele Srbije, a kretanje je dozvoljena samo onima koji imaju posebne dozvole za to.

Najprivlačnija mesta u Beogradu koja su u ovo doba godine prepuna, snimili smo za vas, kako bi iz svojih fotelja, nažalost iz karantina, mogli da osetite delić atmosfere sa ovih predivnih mesta.

Obišli smo Knez Mihailovu ulicu, šetalište kod Sportskog centra "Milan Gale Muškatirović" (25. maj), Adu Ciganliju, Košutnjak i Ušće kod Brankovog mosta.

Brankov most, Ušće

Ada Ciganlija

SC "Milan Gale Muškatirović" (25. maj)

Knez Mihailova ulica

Košutnjak

Sudeći po stanju na terenu i snimcima koje ste videli, Beograđani su ozbiljno shvatili meru zabrane kretanja i ovim gestom daju veliki doprinos u borbi protiv širenja koronavirusa.

Nažalost, najduži policijski čas uveden u vreme poklapanja sa uskršnjim praznicima, koje ipak najveći broj vernika i njihovih prijatelja provode kod svoje kuće, pa ovako dugačka zabrana kretanja ne bi trebalo da bude previše teška.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading