(FOTO) Slike iz gradskog prevoza posle mesec dana vanrednog stanja, vozačima zbog jedne stvari laknulo

Autor:

Vesti

14.04.2020

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski saobraćajni prevoz u Beogradu funkcioniše i u toku epidemije, ali sa izmenjenim režimom rada. Tako oni koji nisu u mogućnosti da rade od kuće i nemaju svoje prevozno sredstvo ove dane provode u dezinfikovanim autobusima, sa posebnim pravilima ponašanja u zatvorenom prostoru.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Većina ljudi koji se voze gradskim prevozom nose maske na licu

S druge strane, na rad GSP vozača, virus nije uticao mnogo. Svakodnevno odlaze na posao i prevoze putnike, a ono što je možda drugačije jeste traka koja se nalazi uz vozačku kabinu, tako da putnici i da hoće i da neće moraju da ispoštuju distancu sa onim ko ih vozi - ne bi bilo loše da ova traka ostane i kada se stanje normalizuje, verujemo da bi većini vozača laknulo.

Podsetimo, radnici GSP svakodnevno u zaštitnoj opremi detaljno dezinfikuju sva sedišta, rukohvate, vrata i validatore kartica, kao i vozačke kabine, ne prepuštajući ništa slučaju.

Dakle, ako niste dugo ušli u javni prevoz, pogledajte kako on izgleda danas posle mesec dana vanrednog stanja.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading