MALI: Broj nezaposlenih nikad manji!

Autor: Tanjug

Vesti

11.10.2017

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Broj nezaposlenih u Beogradu nikada nije bio manji, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali navodeći da je na kraju septembra bilo 89.392 nezaposlenih.

RepublikaFoto: Tanjug
Mali odradio deo posla

On je ocenio da su to za građane Beograda sjajni rezultati.

Navodeći da je 2013. godine broj nezaposlenih bio oko 110.000, on je novinarima rekao da je u avgustu ove godine taj broj bio 90.628.

- Posao u Beogradu više nije problem. Posla ima i Beograd je još jedanput potvrdio da je pokretač razvoja naše cele zemlje, pokretač razvoja cele privrede Srbije - istakao je Mali.

Navodeći da se otvaraju nova radna mesta, da dolaze novi investitori i da se u Beogradu otvaraju nova gradilišta, Mali je ocenio da se u Beogradu nikada više nije radilo i da je smanjenje broja nezaposlenih upravo potvrda da smo na dobrom putu.

- Nikada manje nezaposlenih u našem gradu nije bilo i to je sjajna slika našeg grada. Nezaposlenost nam više nije prvi problem. Naravno, nastavljamo sa time da otvaramo nova radna mesta, ali radimo i na drugim stvarima da ulepšamo naš grad, da sredimo što veći broj kilometara asfalta, kanalizacije, vodovoda, da porodiljama damo još više, da osobama sa invaliditetom damo još više... da pokažemo da smo grad velikog srca i to je veliki rezultat velikog rada koji smo imali u prethodne tri i po godine - zaključio je MalI.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading