(VIDEO) BEZOBRAZLUK: Park kod "Ušća" pun ljudi, posetioci pokidali trake i masovno se okupljaju

Autor:

Vesti

04.04.2020

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani Beograda očigledno da neozbiljno shvataju upozorenja nadležnih i svojim postupcima sve više dovode u opasnost sebe i svoje bližnje, zbog opasnosti da se zaraze koronavirusom.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić
Ljudis us bezobrzirno uklonili trake koje označavaju da je park zatvoren

Lepo vreme izmamilo je Beograđane napolje uprkos tome što je propisana zabrana okupljanja više od dvoje ljudi na jednom mestu. Posebno obesni su bili kod parka "Ušće", koji je propisno okružen trakom i zatvoren je za posetioce.

Iako je park zatvoren, građani su pokidali trake u ušli u park koji je u ovim momentima prepun ljudi, biciklista i rekereativaca koji očigledno žele da iskoriste poslednje trenutke pre nego što započne policijski čas.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je na svom Fejsbuk profilu objavio video na kome se vidi kako je okupljen veliki broj ljudi.

- Park Ušće malopre. Trake koje označavaju da je park zatvoren pokidane su. Niko ne nosi masku. Krenule su patrole komunalne milicije. A kada mnogi od njih za dve nedelje budu u bolnicama država će im biti kriva jer su se oni sami zarazili - napisao je Vesić.

Podsetimo, koronavirus je izuzetno zarazan i brzo se širi između osoba. Najbolja mera prevencije jeste održavanje socijalne distance, izbegavanje masovnih okupljanja i ostanak kod kuće.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jadranko

04.04.2020 10:48

Bolje da ih kaznite nego da se razbole i izgube život.