(FOTO) Borba u Beogradu protiv potencijalnih ubica: Put od Gazele do Prekršajnog suda za 50 najgorih sugrađana!

Autor:

Vesti

29.03.2020

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom nedelje, 29. marta, jedan broj Beograđana koji ne brine o tome da li će zaraziti druge koronavirusom, i koji su ne samo izašli napolje, nego su to radili posle policijskog časa (!), naišli su na policijsku blokadu na mostu Gazela. Epilog je poznat - policija je imala pune ruke posla, napisavši prekršajne prijave protiv 50 osoba.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Policijska blokada na mostu Gazela u Beogradu, u nedelju 29. marta

Naši najgori sugrađani, koji su danas kao i svi mi potencijalni nosioci virusa i rezervoari zaraze, a koji flagrantno krše mere preduzete u borbi protiv širenja koronavirusa i time automatski postali potencijalne ubice rizične grupe građana u slučaju obolevanja od Kovida-19, brzo su privedeni u Prekršajni sud u Ustaničkoj ulici.

Šteta je što je u pitanju samo Prekršajni sud, ali tako je kako je. Bilo kako bilo, kamere fotoreportera su zabeležile scene i na mostu Gazela i u Prekršajnom sudu, što i vi sada ovde možete da vidite.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading