U gradski prevoz samo uz OVAJ dokument: Ko nema, leti napolje!

Autor: Tanjug, republika.rs

Vesti

23.03.2020

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević izjavio je danas da svi koji budu ulazili u autobuse gradskog prevoza moraju da imaju radni nalog svoje firme i plaćen bus plus.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Nikodijević je precizirao da to ne važi za lekare i medicinske sestre koji će u prevoz ulaziti sa lekarskom, odnosno licencom koju imaju medicinske sestre.

On je dodao da su ukinute standardne linije GSP-a i da od jutros funkcionišu 32 linije koridorskog tipa na teritoriji 10 beogradskih opština, dok preostalih sedam prigradskih opština pokriva Lasta.

- Primetili smo jutros da prevoz dobro funkcioniše. Direktor GSP-a i Laste procenjuju da li neke linije treba pojačati, da li negde ima veće frekvencije ljudi ili da li neke treba smanjiti. Veliki broj građana sada koristi sopstveni prevoz umesto javnog - rekao je Nikodijević za TV Prva.

On je najavio da će svako veče, kada se budu korigovala vremena polazaka, to biti objavljeno na sajtu GSP-a.

- Nama je važno i da zaštitimo vozače od velikog broja putnika - rekao je Nikodijević i dodao se autobisu dezinfikuju svako veče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading