REPUBLIKA U KNEZU: Bravo, sestre i braćo iz Kine - roditelji im šalju maske, oni ih poklanjaju Beograđanima!

Autor:

Vesti

20.03.2020

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kineski državni vrh već je uputio medicinsku pomoć ka Srbiji u borbi protiv širenja koronaviursa, a ono što su mladi Kinezi koji žive u Beogradu učinili, pokazuje da su naši narodi zaista bratski.

RepublikaFoto: Republika
Kineski mladići svojom akcijom oduševili su Beograđane

Reporter portala Repulike je na radnom zadatku, hodajući Knez Mihailovom ulicom, naišao na grupu mladih Kineza koji našim sugrađanima dele zaštitne maske!

Na pitanje o tome ko ih je organizovao, mladić koji je pristao da razgovara za naš portal, rekao je da ovo rade "potpuno volonterski i da su se sami organizovali".

RepublikaFoto: Republika
Potpuno sami su se organizovali

- U saradnji sa našim roditeljima i ljudima iz Kine, uspeli samo da nađemo osobe koje su imale višak kutija maski i koje su hteli da ih doniraju. Trenutno imamo 1.500 maski, tako da sada planiramo da ovo podelimo ljudima koji hodaju bez maske ili čekaju red u apoteci - rekao je "beogradski Kinez" za naš portal.

Ovi divni ljudi su zaista pokazali pravu veličinu kada u ovim teškim okolnostima i u uslovima vanrednog stanja uspevaju sebe organizuju za volonterski rad kako bi nesebično pomogli drugima u borbi protiv koronavirusa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading