Siniša Mali odgovorio na prozivke oko novogodišnje rasvete

Autor: Republika

Vesti

07.10.2017

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom gostovanju na jutarnjem programu televizije Pink gradonačelnik Beograda Siniša Mali se dotakao brojnih tema, među kojima je i novogodišnja rasveta u prestonici.

RepublikaFoto: Tanjug
Siniša Mali

S obzirom da svi pričaju o tome kako je Beograd već krajem septembra, početkom otkobra počeo da se kiti novogodišnjom rasvetom, Mali je pokušao da razreši nedoumice brojnih građana.

- Još nije sve okićeno, još se kiti. Počeli smo krajem septembra, jer već početkom novembra želimo da upalimo novogodišnju rasvetu. Imate ljude koji žele da za Novu godinu dođu u Beograd i oni sada planiraju svoje putovanje i gde će za Novu godinu, da li će u Beograd, Pariz, Madrid ili Moskvu. Mi konkurišemo sa tim gradovima i moramo spremno da dočekamo turiste i Novu godinu. Mislim da Moskva već ima postavljenu rasvetu.

On kaže da je u rasvetu uloženo 100 miliona dinara.

- Neću da budem poslednji pa da rasvetu stavljam 25. decembra, želim da bude svetska rasveta jer je Beograd svetska metropola i želim da napomenem da nikada nije bilo više okićenih mesta u Beogradu. Mi smo uložili preko 100 miliona dinara u novu rasvetu, jer želimo na pravi način da privučemo što veći broj turista - rekao je Mali.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading