Vesić povodom zastrašujućih vesti o ubistvu pasa na Kalemegdanu: Oni koji su ovu gnusnu stvar počinili moraju da odgovaraju

Autor: Republika

Vesti

07.03.2020

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom uznemirujućih i zastrašujućih vesti o ubistvu pasa na Kalemegdanu želim da obavestim javnost da su dežurne ekipe JKP "Veterina Beograd" na čelu sa direktorom Budimirom Grubićem na terenu već nekoliko sati i da pomažu policiji da se utvrdi uzrok trovanja, objavio je na fejsbuku Goran Vesić.

RepublikaFoto: www.beograd.rs
Goran Vesić

- Hvala Bogu u tom kraju ima dosta sigurnosnih kamera pa se nadam da će oni koji su ubili ove pse biti pronađeni. Direktor JKP "Veterina Beograd" Budimir Grubić obratiće se veoma brzo javnosti i izneti šta je do sada Veterina utvrdila. Javnost treba da bude upoznata sa svim detaljima ovog gnusnog čina. Ubiti ili povrediti životinju je isto što i ubiti čoveka. Zato onaj ili oni koji su ovo ubistvo pasa počinili moraju da odgovaraju - napisao je Vesić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading