Zelena oaza na početku Karađorđeve ulice u Zemunu

Autor: zemun.rs

Vesti

24.01.2020

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić obišao je 24. januara uređenu unutarblokovsku površinu i urbani džep u Ulici 22. oktobra gde su radovi u toku.

Urbani džep u Karađorđevoj broj 1 koji je nekada bio zapušten sada je oplemenjen novim sadržajima.

- Ponosni smo na činjenicu da smo u dogovoru sa sugrađanima evidentirali mnogobrojne probleme i jedan po jedan počeli da rešavamo. Jedan od projekata je unutarblokovska površina u Karađorđevoj 1. Promena Statuta Grada Beograda i usaglašavanje sa opštinskim statutom već daje prve rezultate. Mi sada vredno radimo na izvođenju projektnih zadataka koji su definisani zajedno sa građanima, a imamo odličnu saradnju sa gradskim komunalnim preduzećima. Koristimo svaki lep dan kako bi se radovi što pre završili. Na ovoj lokaciji sređene su sve devastirane betonske površine. Uređen je i mali zeleni kutak. Postavljene su klupe, mobilijeri, sprave za igru i druženje mališana. Budući da brinemo o higijeni postavili smo i kante za otpatke. Po ovom principu ćemo sve unutarblokovske površine u Zemunu prilagoditi potrebama građana - rekao je predsednik Matić i pozvao građane da i dalje budu partneri Opštine kako bi Zemun bio što lepše i bolje mesto za život.

Gradska opština Zemun nastavlja da realizuje mnogobrojne infrastrukturne projekte, od sređivanja putne infrastrukture, preko izgradnje vodovodne i kanalizacione mreže, pa sve do uređenja školskih dvorišta, vrtića i zdravstvenih ustanova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading