Vračar, Palilula i Čukarica sutra bez vode: U ovim ulicama biće suve slavine

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

16.01.2020

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži delovi beogradskih opština Vračar, Palilula i Čukarica sutra neće imati vodu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Na Vračaru će sutra, od 8 do 16 sati, bez vode ostati potrošači u Ulici Svetozara Markovića (od Bulevara kralja Aleksandra do Ulice kralja Milana), Krunskoj ulici (od Svetozara Markovića do Beogradske), Bulevaru kralja Aleksandra (od Patrijarha Gavrila do Golsvordijeve) i Ulici Desanke Maksimović.

Istoga dana, na opštini Palilula zbog planiranih radova od 8 do 16 sati bez vode će biti potrošači u Bulevaru kralja Aleksandra, na potezu od Arhiepiskopa Danila do Beogradske ulice, objavljeno je na sajtu Gradske uprave.

Zbog radova na vodovodnoj mreži u opštini Čukarica sutra od 8.30 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u Ulici Darinke Radović, od Radnih akcija do Avalske ulice.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a potrošači se mole da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading