Beograđani, spremite zalihe: Bez vode sutra delovi Čukarice i Palilule!

Autor: beograd.rs, Republika

Vesti

29.12.2019

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potrošači opštine Palilula ostaće bez vode sutra od 8 do 16 sati u naselju Višnjica, u ulicama Višnjička i Vojvode Micka Krstić, od Višnjičke do Marijane Gregoran, ali i osetiće se umanjeni pritisak u okolnim ulicama, saopšteno je iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Istog dana, građani opštine Čukarica od 6 do 16 sati bez vode će biti u ulicama Vodovodska, od Dušana Vlajića do Braće Vučković, Dušana Vlajića, Bete Vukanović, Mihajla Valtrovića, Ilije Đuričića, Provalijska, Rajka Ružića, Frontovska, Branka Cvetkovića, Prote Milana Smiljanića, Živojina Lazića, Belog bagrema, Cvećarska i  Prote Milorada Pavlovića.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Iz "Vodovoda" apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Sve dodatne informacije potrošači mogu dobiti u Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na adresi www.bvk.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading