Vesić potvrdio: Ističe ugovor za BusPlus, traži se partner

Autor: Tanjug

Vesti

23.12.2019

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić rekao je danas da se u 2020. završava desetogodišnji ugovor BusPlus sa konzorcijumom na čijem se čelu nalazi firma "Apeks", da Grad traži partnera, a ko će to biti, znaće se u drugoj polovini naredne godine.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Goran Vesić

- BusPlus ugovor ističe u 2020. i u drugoj polovini naredne godine moramo da raspišemo novi tender. Da bismo bili spremni za taj tender, pustili smo jednu javnu nabavku koja bi trebalo da definiše šta će Beograd tražiti od partnera koji će raditi naplatu karata. Sada tačno znamo šta želimo od partnera, a imamo i neko desetogodišnje iskustvo - rekao je Vesić za "Telegraf".

Busplus sistem stupio je na snagu 1. februara 2012. godine.

Prema tenderskoj dokumentaciji, ugovor ističe u septembru 2020. pošto je desetogodišnja saradnja Grada Beograda i konzorcijuma na čijem se čelu nalazi firma "Apeks", ozvaničena u septembru 2010.

U međuvremenu je osvežena sa čak šest aneksa, od kojih je poslednji parafiran u septembru 2015, naveo je "Telegraf", prenosi Beoinfo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Živo

24.12.2019 12:55

Što pre raspisati konkurs ili tender.