HLADNI RADIJATORI DO SUTRA: Deo potrošača na Ceraku od 17 sati bez grejanja i tople vode!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

23.12.2019

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deo potrošača na grejnom području toplane "Cerak" biće od 17 sati do sutra ujutru bez grejanja i potrošne tople vode zbog popravke na magistralnom toplovodu, saopštile su Beogradske elektrane.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Zbog, kako se navodi, neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda u ulici Kneza Višeslava, bez grejanja i tople vode biće potrošači u naselju Luke Vojvodića od br.1 do br.93. i Godominskoj ulici.

Hladni radijatori biće i u zoni oivičenoj ulicama Aljehinovoj, Arčibalda Rajsa, Vladimira Rolovića, Ratka Mitrovića, Veljka Petrovića, Miloja Zakića i Ilije Stojadinovića, kao i deo potrošača u zoni ulica Mile Dimić, Snežane Hrepevnik, Kosmajskog odreda, Maričkoj i Janković Stojana.

Ekipe za hitne intervencije učiniće sve da kvar bude otklonjen u najkraćem mogućem roku kako bi potrošači što pre bili snabdeveni toplotnom energijom, navodi se u saopštenju.

Redovna isporuka toplotne energije očekuje se sutra u jutarnjim satima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading