Na Slaviji postavljen info panel sa mapom gde je Kosovo prikazano kao samostalna država! Radojičić: Istraga je u toku

Autor: Mediji, Republika

Vesti

20.12.2019

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na info-panelu na Slaviji ranije danas bila je postavljena mapa na kojoj je samoproklamovano Kosovo prikazano kao samostalna država, a gradonačelnik Zoran Radojičić saopštio je da se utvrđuje odgovornost onih koji su izvršili ovu provokaciju.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Zoran Radojičić

Gradonačelnik je najoštrije osudio postavljanje mape i demantovao bilo kakvu vezu sa tim, navodi se u saopštenju.

- Po dobijanju informacije o postojanju sporne mape na Slaviji, poslali smo ekipu Turističke organizacije Beograda na lice mesta, ali je mapa u međuvremenu skinuta. Preduzimamo sve mere da bi se utvrdila odgovornost onih koji su postavili spornu mapu, uznemirili javnost i poslali neprihvatljivu poruku -  istakao je Radojicicć u saopštenju za javnost.


On je istakao da "ova vrsta provokacije na koju se neko odlučio nailazi na osudu svih nas, jer svi vrlo dobro znamo da Kosovo nije nezavisna država".

- Insistiraćemo na utvrđivanju odgovornosti onih koji su se usudili da u centru Beograda izvrše ovu vrstu provokacije - poručio je Radojičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading