Otvoren "XYZ fashion store" u "Rajićeva shoping centru": Modno druženje uz šampanjac i poznate svetske brendove

Autor:

Vesti

19.12.2019

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

XYZ Fashion Store je sinoć otvorio vrata nove radnje u Rajićeva Shopping Centru. Tom prilikom okupli su se poznati prestonički ljubitelji mode.

Foto: Promo foto

Otvaranjem radnje u  Rajićeva Shopping Centru, Beograd je dobio drugi  XYZ Fashion Store. Poznati multibrend koncept, koji sa svojom ponudom velikog broja svetskih poznatih modnih brendova pruža jedinstveni šoping i na novoj adresi. Otvaranju su prisustovali mnogi poznati ljubitelji mode i prijatelji XYZ-a, a za dobar provod i atmosferu potrudili su se poznata manekenka i DJ Nadežda Dimitrijević i šampanjac Taittinger.

Foto: Promo foto

Druženje u novom XYZ Fashion Store-u proteklo je u  znaku dolazećih praznika, poznati ljubitelji mode imali su priliku da izaberu top stylinge za najdužu noć u godini.  Pored velikog broja glavnih i modnih urednika, medija, blogera - druženju su se pridružila i mnoga poznata i draga lica: Slaven Došlo, Ana Stanić, Jelena Ivanović, Branislav Tomašević, Ana Štajdohar, Nikola Demonja, Nenad Radujević, Miša Obradović, Katarina Filipović, Bojana Krsmanović kao i mnogi drugi.

Na novoj lokaciji u Rajićeva Shopping Centru, kupci će na jednom mestu imati priliku da izaberu proizvode poznatih imena iz sveta mode kao što su  Dsquared2, Emporio Armani, Hugo, Karl Lagerfeld, Michael Kors, Furla, Lauren Ralph Lauren, Ugg, Tosca Blu, Trussardi Jeans, Antony Morato, Fracomina, Morgan, Silvian Heach i Superdry.

Foto: Promo foto

XYZ Fashion Store deo je Sportina Grupe, koja je vodeći distributer modnih brendova u regiji, kome zbog svog jedinstvenog koncepta i iskustva veruje više od 80 modnih brendova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading