Radojičić o sinoćnoj projekciji: "Žao mi je što ima onih koji ne prepoznaju lepotu tradicije i prijateljstva"

Autor: Republika

Vesti

12.12.2019

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom najnovijeg ispada lidera SzS Dragana Đilasa koji se izrugivao projekcijama na Skupštini grada oglasio se i gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Zoran Radojičić

Radojičić je osudio negativne komentare dela opozicije zbog digitalne projekcije na zgradi Starog dvora, koju je ambasada Švedske organizovala kako bi obeležila praznik Sveta Lucija.

"Ne razumem kako bilo kome može da smeta sinoćna projekcija na zgradi Starog dvora, povodom obeležavanja švedskog praznika Sveta Lucija. Ambasador Lundin je bio odličan domaćin i uživao sam u upoznavanju sa švedskom kulturom, tradicijom i pesmama. Zadovoljstvo mi je da je upravo Stari dvor bio simbol srpskog i švedskog prijateljstva, kao i što su u prazničnom raspoloženju i mogli da uživaju i Beograđani koji su prolazili tuda. Lično sam preporučio ambasadoru upravo ovaj prostor, poručivši da je srpska prestonica otvorena za druge kulture.

Žao mi je što ima onih koji ne prepoznaju lepotu tradicije i prijateljstva, već samo traže priliku za optužbe gradske vlasti", napisao je gradonačelnik Radojičić na Instagramu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Ana

12.12.2019 14:33

Ne moze opozicija da prepozna lepotu tradicije i prijateljstva kad oni sve mrze a vole samo sebe.

Miki

12.12.2019 14:34

Nema razloga da upoznavanje svedske kulture sa nama, bude politicka tema i to u najgorem smislu, vredjajuci osecanja Svedjana i naseg naroda.

Bojana

12.12.2019 14:59

Zaista zalosno..

Sasa

12.12.2019 15:07

Opozicija je zavidna i jedino sto znaju je nasilje