LEPO SU MU REKLI! Švedska ambasada odgovorila na Đilasov prostakluk

Autor: informer.rs

Vesti

12.12.2019

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambasada Švedske odgovorila je na Tviteru lideru Saveza za Srbiju Draganu Đilasu koji se sinoć na toj društvenoj mreži javno rugao njihovom nacionalnom prazniku Sveta Lucija, koji je svečano obeležen u Beogradu digitalnim prikazom na zgradi Skupštine grada...

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas

- Poštovani, žao nam je što vam se nije dopala naša projekcija prilikom proslave Svete Lucije (u saradnji sa gradom Beogradom), bilo je raznih grafičkih prikaza zimskih tema i neke varijante su verovatno bile lepše od drugih. Pozdrav, Ambasada - poručila je ambasada Švedske Đilasu i njegovim praznoglavim hejterima.

Podsetimo, Dragan Đilas lider Saveza za Srbiju žestoko se izblamirao sinoć na Tviteru rugajući se digitalnom prikazu na Skupštini grada Beograda povodom švedskog zimskog praznika Svete Lucije, koji je prigodno obeležen u sprskoj prestonici.

Đilas u tom glupom gestu nije bio usamljen. Pridružili su mu se i ostali slabomisleći hejteri, među kojima i sociološkinja Vesna Pešić, ostavljajući jednako banalne komentare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
Dejan

12.12.2019 09:38

Djiki je bas ispao glup čovek.

Nada

12.12.2019 09:38

Jako glup i nepromišljen gest od jednog "akademskog" građanina. Eto kakva nam je opozicija. Na kraju uvek ispadnu smešni.

Crni

12.12.2019 09:44

E, nesretniče, pa glavu dole od bruke i sramote ! bar se izvini ambasadi i narodu Švedske što si ispao glup !

Nadja

12.12.2019 09:47

Svako proslavlja onako kako zeli.