"Nevidljiva kamera" VREBA VOZAČE U BEOGRADU, EVO GDE SE NALAZI!

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

26.09.2017

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je fizički bilo nemoguće uhvatiti i kazniti toliki broj onih koji prave prekršaje, policija je rešila da postavi novu kameru koja će "loviti" sve one koji voze žutom trakom na auto-putu u smeru ka Novom Beogradu.

RepublikaFoto: google.com/maps/prinscreen
Kazne idu i do 100.000 dinara

Stalne gužve na auto-putu u smeru ka Novom Beogradu nagnale su brojne vozače da sebi skrate muku i put vozeći zaustavnom trakom iz pravca Konjarnika, iako je to strogo zabranjeno zakonom. Policija godinama pokušava da "zasedama", presretačima i kaznama spreči ove prekršaje, ali kako je fizički bilo nemoguće uhvatiti i kazniti toliki broj onih koji ih prave MUP je odlučio da postavi novu kameru. Najveći problem vozača je to što je - gotovo nevidljiva, jer je postavljena na mestu na koje niko ne obraća pažnju.

Svi koji su danas vozili zaustavnom trakom na potezu Plavi most - Dušanovački most mogu da očekuju da su snimljeni i da će im na kućnu adresu stići ogromne kazne, jer se kamera nalazi na Dušanovačkom mostu. Postavljena je na običan stativ, a pored nje se nalazi policajac koji odozgo snima auto-put.

Savetujemo vam da ipak budete strpljivi i prilagodite brzinu gužvi na putu, jer je kazna za vožnju u zaustavnoj traci  čak 100.000 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading