Vesić o besplatnim nastupima za praznike: Očekuje nas 700 sati programa

Autor: Republika

Vesti

28.11.2019

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za doček nove 2020. godine ispred Narodne skupštine nastupiće Lepa Brena, Maja Berović, Kiki Lesendrić i Piloti, rečeno je danas na konferenciji u Starom dvoru na kojoj je najavljen program manifestacije Beogradska zima, koja će trajati od 1. decembra do 15. februara.

RepublikaFoto: BEOINFO
Lepa Brena i Goran Vesić

Kako je rečeno, ispred Doma Narodne skupštine Beograđane i goste srpske prestonice zabavljaće Vuk Mob, Angelina, Gazda Paja, Sara Jo, Mili, Senida, Cobi, Rasta, Em si Stojan i dižej Ðuka.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je rekao da je manifestacija Beogradska zima značajna za grad Beograd iz nekoliko razloga, a pre svega zato što je Beograd grad koji živi od turizma.

Kako je rekao, Beograd će u 2019. imati za više od 10 odsto turista više nego prošle godine.

- Moramo da imamo događaje koji privlače turiste, a jedan od naših najznačajnijih događaja je doček Nove godine odnosno Beogradska zima - rekao je Vesić.

U okviru te manifestacije pripremljen je bogat program za građane i goste srpske prestonice.

- Mi ćemo za ova dva i po meseca, koliko traje Beogradska zima, imati više od 700 sati programa, a prošle godine je bilo oko 500 sati programa - rekao je Vesić i dodao da će se program održavati na 18 lokacija u gradu, a da će osim toga biti organizovani i programi u svakoj prigradskoj opštini, kazao je on.

RepublikaFoto: BEOINFO
Goca Tržan, Kiki Lesendrić i Lepa Brena

Ti programi su, dodaje, uglavnom namenjeni deci.

- Beogradska zima je značajna za imidž grada. Mi promociju Beogradske zime vršimo u svim zemljama regiona, kao i u većini evropskih zemalja, a posebno onim zemljama odakle dolaze turisti u Beograd - rekao je Vesić.

Dodao je da tu, pre svega, misli na Tursku, Rusiju i zemlje regiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading