Sutra bez vode delovi Vračara, Zvezdare i Zemuna!

Autor: Republika

Vesti

19.11.2019

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, sutra od 8 do 16 sati bez vode će biti potrošači u sledećim ulicama: Alekse Nenadovića, Braće Nedića i Njegoševoj (od Beogradske do Ulice Alekse Nenadovića).

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Takođe, planirani su i radovi na vodovodnoj mreži na opštini Zemun, zbog čega će u sredu od 8 do 22 sata bez vode biti potrošači u Ugrinovačkoj ulici (od auto-puta E–70 do kanala Galovica, severno od auto-puta) i u naselju Grmovac.

Planirani su radovi i na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, zbog čega će istoga dana od 8.30 do 18 sati bez vode biti potrošači u sledećim ulicama: Dimitrija Tucovića, parna strana (od Tršćanske do Batutove ulice), Velebitskoj, Ante Bogićevića i Živojina Žujovića (od Dimitrija Tucovića do Hadži Mustafine ulice).

Iz „Vodovoda” apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode, a za najnužnije potrebe obezbeđene su cisterne s vodom za piće. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading