Iznenađenje u Beo zoo vrtu! Evo šta čeka zaljubljene kada dođu u carstvo životinja

Autor: D. P.

Vesti

31.10.2019

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoološki vrt je jedna od naposećenijih destinacija u Beogradu, pa se nadaju da će do kraja ove godine dostići cifru od 430.000 poseta. Razloga za optimizam ima, posebno što je u prvih deset meseci već zabeleženo više od 400.000 poseta. Toliko ljudi ukupno je posetilo Zoološki vrt tokom čitave 2018. godine.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
U želji da obogate ponudu i podstaknu posetioce da ih posećiju i tokom zime, Srboljub Aleksić direktor Beo Zoo vrta otkrio je detalje novih projekata

Naime, u pripremi su romantične ture za zaljubljene, kao i vođene ture za porodice sa decom. U želji da iskoriste bogatu istoriju Zoološkog vrta, koji postoji već 80 godina, u planu je obnova "staze kroz istoriju."

Ovaj projekat će se realizovati u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija.

- Obezbedili smo osam miliona dinara za projekat koji će nositi naziv "Kroz staze istorije Zoološkog vrta". Staza će povezati Kalemegdansku tvrđavu i vrt, na samom putu će biti nekoliko interaktivnih tabli, a staza će prolaziti i pored novoizgrađenog pingvinarijuma - rekao je Miroslav Knežević, državni sekretar za turizam.

On je istako da će kroz ovaj, ali i ostale projekte koje će posetiocima ponuditi Beo Zoo, vrt biti unapređena turistička ponuda Beograda.

- Ali, ovakvi programi nisu samo za turiste već za sve Beograđane koji će moći da uživaju u novim sadržajima - dodao je Knežević.

Srboljub Aleksić direktor Beo Zoo vrta otkrio je kao će izgledati romantična tura za zaljubljene.

- Oni koji dođu u paru, dobiće specijalne knjižice koje će ih navoditi da obiđu parove u životinjskom carstvu. Uz to će saznati i mnoge nove i zanimljive detalje - najavio Aleksić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading