Delovi Palilule danas i sutra bez vode, sutra delovi Zemuna i Voždovca!

Autor: Republika

Vesti

31.10.2019

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštini Palilula prouzrokovaće danas i sutra prestanak vodosnabdevanja u pojedinim delovima ove opštine, dok će sutra bez vode biti delovi Zemuna i Voždovca.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Zbog radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula danas od 8 do 20 sati bez vode će biti potrošači u sledećim ulicama: Kraljice Marije (od Starine Novaka do Ruzveltove), Kneza Danila (od Starine Novaka do Ivankovačke), Ivankovačkoj i Vladetinoj ulici. 

Sutra od 8 do 16 sati bez vode će biti i potrošači u ulicama Vojvode Micka Krstića, Patrisa Lumumbe, Triglavskoj, Jastrebačkoj i Diljskoj ulici.

Potrošači u Novogradskoj ulici (od Ulice Teodora Hercla do broja 61) u Zemunu takođe neće imati vodu sutra od 8.30 do 18 sati.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, sutra od 8 do 24 sata bez vode će biti potrošači u Ulici braće Jerković od broja 131 do broja 177.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a iz "Vodovoda" apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading