Vesić objavio sjajne vesti: Saobraćaj na Trgu republike od 1. novembra

Autor:

Vesti

26.10.2019

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je pre nešto više od mesec dana zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i najavio, završeno je preslaganje kocki na Trgu republike.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Rekonstruisani kolovoz na Trgu republike

Nakon svečanog otvaranja Trga Republike, građani su izneli zamerke da rekonstruisani trg nema adekvatan kolovoz za druge učesnike u saobraćaju, osim za automobile.

Uvažavajući ove zamerke, Goran Vesić je odmah naložio izvođaču radova da izvrši neophodne ispravke, i to o trošku izvođača radova.

Foto: Privatna arhiva

Kao što je i najavljivao, svi radovi na rekonstrukciji obavljeni su u predviđenom roku i saobraćaj na Trgu republike biće ponovo uspostavljen 1. novembra. Ovim povodom oglasio se i Goran Vesić koji je na svom fejsbuk profilu napisao:

- Danas u podne završeno je preslaganje svih kocki na kolovozu na Trgu republike. Kako sam naložio izvođaču presloženo je 4.150 kvadratnih metara granitnih kocki kako bi kolovoz mogli da koriste biciklisti i motociklisti. Narednih šest dana potrebno je da se osuši vezivni materijal koji povezuje kocke. To znači da će kolovoz na Trgu republike biti pušten za saobraćaj, kako je obećano, 1. novembra. Tog dana na sajtu Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju grada Beograda biće objavljen ugovor sa izvođačem.

Zbog raznih nastupa u javnosti koji su tvrdili da celokupan projekat ima za cilj navodnu pljačku budžeta i otimanje novca od građana, Vesić je najavio da će 1. novembra, kada bude pušten saobraćaj, javno objaviti ugovor o izvedenom projektu rekonstrukcije kolovoza.

Foto: Privatna arhiva

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading