Satanisti u Miljakovačkoj šumi? Žena zatekla jeziv obred koje je moglo da vidi i dete

Autor: Republika, Telegraf

Vesti

20.10.2019

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna žena želela je da provede dan u Miljakovačkoj šumi, a tamo je ugledala prizor izmučene zmije od kojeg ju je prošla jeza, i to na stolu. Još više se uznemirila pri pomisli da je taj užas moglo da ugleda i njeno dete.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Već dugo se priča da se u toj šumi, u delu sa borićima, skupljaju sekte. Nismo verovali sve do danas, dok nismo zatekli zmiju kojoj su izvađeni organi, ostavljenu na stolu, a oko nje bile su rukavice i tek ugašena vatra (bili su jutarnji sati) - priča ona.

Kako kaže, niko za ovaj problem nije prihvatio odgovornost, jednostavno, slučaj je samo bizaran i zastrašujuć.

- Obratili smo se navodno nadležnim institucijama koje nisu imale odgovor, nego su nas prebacivali jedni na druge. A ja kao ljubitelj životinja i roditelj malog deteta, i kao neko ko svoje vreme često provodi u tom delu, smatram da javnost treba ipak da bude upoznata - upozorava ona.

Satanizam

RepublikaFoto: youtube.com/ satanicinternational
Anton Šandor Levej

Osnivač satanističke crkve je američki okultista mađarskog porekla Anton Šandor Levej koji je bio inspirisan učenjima Alistera Kroulija.

Prva satanistička crkva osnovana je 1969. godine kada je Levej izdao svoje ključno delo "Satanistička biblija".

Prema njegovom učenju demon je prirodna sila i svi ljudi koji su ograničeni inhibicijama, moralom ili društvenom obzirnošću treba prokleti.

Satanisti se uveliko služe magijskim ritualima, žrtvovanjem životinja ili ljudi, meditacijom, jogom, ispijanjem krvi, a često se koristi i droga tokom prizivanja demona.

Njihovi sledbenici su poznati po tome što vrše brutalna ubistva prema članovima svoje porodice koja se odlikuju brutalnošću što je neki vid ljudske žrtve demonu u koga veruju.

Kako kaže, posebno je sumnjiva okolnost to što u ovom periodu zmije ne mogu tek tako da se nađu u prirodi.

Inače, žrtvovanje zmija je široko rasprostranjeno kod religija iz jugoistočne Azije. Ranije su u raznim mestima širom Srbije mogle da se nađu mrtve i mučene životinje, obično psi ili mačke, sa satanističkim potpisima. Ali, neobično je da satanisti žrtvuju zmiju jer ona predstavlja i simbol đavola koga oni poštuju.

Ukoliko bude bila naređena istriga povodom ovog slučaja svakako će nam otkriti više detalja i pokazati koja sekta "operiše" Miljakovačkom šumom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading