SVE ĆE BITI PARALISANO U 6 KOLONA NA 3 SATA! Ovim rutama nećete moći zbog taksista!

Autor: kurir.rs

Vesti

14.10.2019

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za danas je najavljen nešto radikalniji nastavak protesta taksista, koji traže zabranu CarGo i sličnih aplikacija, koje optužuju da rade mimo zakona i ugrožavaju im posao. Ono što današnji protest čini drugačijim je duže trajanje, i dodatne kolone u kojima će se taksisti "sliti" pred zgradu Vlade.

RepublikaFoto: Tanjug/B. STEKIĆ

Okupljanje počinje od 13.00 sati, a protesna vožnja kreće od 14.00 i trajaće do 17.00 časova. Time je trajanje protesta produženo na tri sata.

Iz Bloka 70 krenuće dve kolone. Prva će ići ulicom Omladinskih brigada, Bulevarom Mihajla Pupina, zatim preko Brankovog mosta, Terazija do Kneza Miloša i Nemanjine. Druga kolona kreće iz Jurija Gagarina, preko Gazele, zatim Savskom do Nemanjine, potvrdio je Aleksandar Bijelić, jedan od lidera taksi protesta.

Potom će se taksisti kretati od Jaše Prodanovića do Vlajkovićeve, ali i od Ulice Zdravka Čelara kroz Ulicu Starine Novaka do Slavije.

Tu su i standardne rute protesta, pa će kolona krenuti i sa Obrenovačkog puta, ali i iz Kumodraške ulice, čime će opteretiti i Sajam, Mostarsku petlju, Autokomandu... 

Taksisti su obećali da neće blokirati Gazelu, kao i da će poslušati predsednika i neće zvati kolege iz drugih gradova da pojačaju proteste.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ivica

14.10.2019 20:15

Beogradjani, branite se,

Odgovori 17 0
Dera

15.10.2019 07:50

Monopolisti i dalje žele monopol. Ne treba ograničavati broj taksista kao što se ne ograničava broj prodavnica, broj zanatlija, broj agencija, broj privatnika ni u jednoj delatnosti.

Odgovori 11 0
Živorad

15.10.2019 15:57

Svaka stambena zgrada treba da ima svoje jeftinije taksiste.