Erdogan plus taksisti, rezultat TOTALNI KOLAPS u saobraćaju u Beogradu

Autor: mondo

Vesti

06.10.2019

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnici taksi udruženja demantuju da su zbog posete turskog predsednika odustali od sutrašnjeg protesta - samo ga neće radikalizovati...

RepublikaFoto: www.naxi.rs/kamere
Foto: Ilustracija

Predstavnik Ugovorne privredne taksi komore Srbije Boško Vukojević izjavio je danas da taksisti u ponedeljak, 7. oktobra nastavljaju proteste na beogradskim ulicama.

On je rekao da će taksisti nastaviti dvočasovnu blokadu prometnih saobraćajnica, kao i protest ispred zgrade Vlade Srbije (od 13 do 15h).

- Želim da demantujem vest koja je izašla da taksisti u ponedeljak neće izaći na ulice, to je čista dezinformacija. Taksisti će definitivno izaći na proteste, nikada nismo ni razmišljali da ih prekinemo, samo ih od ponedeljka nećemo radikalizovati zbog posete turskog predsednika Erdogana, pošto ne želimo da od naših esnafskih problema pravimo međunarodni problem i šaljemo lošu sliku o Srbiji - rekao je Vukojević za medije.


Oni su ranije najavljivali da će od ponedeljka radikalizovati protest tako što će blokirati i mostove.

Turski predsednik je u zvaničnoj poseti Srbiji 7. i 8. oktobra.

Organizatori protesta poručuju da će taksisiti na ulicama biti sve dok im država ne ispuni zahtev - a to je, kako navode, da počne da se primenjuje Zakon o prevozu putnika, kako bi se zabranio rad, kako kažu, nelegalnim prevoznicima koji posluju uz pomoć aplikacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading