Vesić: Vučić je prvi predsednik koji je posetio radnike Gradske čistoće

Autor:

Vesti

29.09.2019

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je obišao radnike gradske čistoće i time pokazao da je on "predsednik svih građana", objavio je zamenik gradonačelnika Beograda na svom Fejsbuk profilu.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić
Aleksandar Vučić, Nebojša Stefanović, Goran Vesić tokom posete radnicima Gradske čistoće

U pratnji Vučića bili su i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, kao i Goran Vesić, koji je rekao da mu je bila posebna čast da prisustvuje ovoj poseti.

- Večeras je Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sa potpredsednikom Vlade i ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem posetio JKP Gradska čistoća. Imao sam tu čast da im zajedno sa direktorom JKP Gradska čistoća Markom Popadićem budem domaćin. - napisao Vesić na svom Fejsbuk profilu.

On je dodao i da je Aleksandar Vučić prvi predsednik Srbije koji je posetio radnike gradske čistoće.

Foto: facebook.com/Goran Vesić

- Predsednik Vučić je razgovarao sa radnicima treće smene, pred njihov izlazak na teren. Predsednik se interesovao za probleme i uslove rada i zahvalio im se jer obavljaju jedan od najtežih poslova koji je značajan za sve Beograđane. Predsednik Vučić je predsednik svih građana što je večeras pokazao i prvi je predsednik države koji je u 135 godina dugoj istoriji posetio ovo komunalno preduzeće. Hvala mu i ime grada Beograda i svih zaposlenih u komunalnom sistemu naše prestonice - zaključio je Vesić.

Foto: facebook.com/Goran Vesić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Milan

29.09.2019 08:01

Tako to radi predsednik kome je stalo do svakog radnika.

Ana

29.09.2019 08:09

Predsednik Vucic je ovom posetom radnicima gradse cistoce iznova dokazao koliko ceni i postuje posten rad.

Miki

29.09.2019 08:09

Jako lep gest od strane predsednika vredan svih pohvala.

Daca

29.09.2019 08:10

Ovi radnici imaju izuzetno tezak posao i zahvalni su predsedniku Vucicu sto ih je posetio i pokazao da ceni i postuje njihov rad.