Beogradski vodovod otkrio razloge zašto je pukla vodovodna cev

Autor: Blic, Republika

Vesti

20.09.2019

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" Dragan Đorđević tvrdi da za pucanje cevi na uglu Karnegijeve i Ulice kraljice Marije nije kriv izvođač radova, kako su to ranije danas naveli pojedini opozicioni političari.

RepublikaFoto: Printscreen/Twitter/@tamodaleko
Foto: Ilustracija

On je u pisanoj izjavi medijima kazao "da je reč o zluradim komentarima, jer se, kako kaže, pucanje cevi, i distributivnih i magistralnih, dešava svakodnevno, a da je posao gradskih službi da ih u što kraćem roku saniraju".

- Predmetna magistralna cev nije rekonstruisana od kada je postavljena još 70-tih godina prošlog veka. Iako je Dragan Đilas u vreme svog mandata imao mogućnosti da rekonstruiše magistralni vod, s obzirom da je u to vreme imao najveći broj radnika na ugovor o delu, on to nije učinio, jer ga ni tada kao ni sada Beograd nije zanimao, već isključivo sopstvena zarada, a sada pokušava da neistinama skuplja politicke poene - naveo je Đorđević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading