Slučaj neravnih kocki u Beogradu: "Dobar primer saradnje građana i lokalne samouprave"

Autor:

Vesti

13.09.2019

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka gradskih vlasti da poslušaju struku i da umesto neravne kocke, u zoni oko Trga Republike uvedu ravnu podlogu i stazu za bicikliste, najbolji je dokaz kako uspešno mogu da sarađuju građani i lokalna samouprava, izjavila je danas direktor firme "Markoni sport", Marija Đukić, koja se više od dve decenije bavi poslom rentiranja bicikala i ima više od 15.000 korisnika.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić
Trg republike Srbije

- Mi smo u poslu sa biciklima već 25 godina i najveći smo sistem za rentiranje bicikala u celoj Srbiji, tako da znamo koliko ce ovakav potez gradskih vlasti olaksati zivot biciklistima rekreativcima, ali i onima koji se profesionalno bave biciklizmom - rekla je ona za Tanjug.

Ističe da ono što posebno raduje je to što ova izmena, za koju su se zalagali Beograđani, neće kostati građane ni jedan dinar i da će izvođači radova sami sve uraditi o svom trošku.

- Nadamo se da ce gradska uprava za bicikliste obeleziti posebne trase i to ce biti odlicno finale ovih promena - rekla je Ðukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading