(ŠOK FOTO) Beograđanka (21) se slikala na groblju! Njene morbidne poze izazvale lavinu reakcija na Instagramu

Autor:

Vesti

07.09.2019

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđanka S. G. (21) pozirala je na groblju, a fotografija koju je obelodanila na svom Instagram profilu uz opis "imam divno groblje" izazvala je gnev kod mnogih korisnika ove društvene mreže.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Njen potez su mnogi osudili

Dok prekrštenih nogu sedi na jednom od grobova, u pozadini se vide ploče sa podacima preminulih. Na drugoj fotografiji je čak legla na ivicu groba, pokušavajući da zauzme nekakvu provokativnu pozu. Obučena u crno, sa majicom benda Metalika sa spomenicima u obliku krsta, na komentar da je "prelepa metalka", odgovara "Hvala, trudim se".

I dok se ređaju komentari o njenoj lepoti, očekivano - stiglo je i pitanje zašto se slika na nečijem grobu, jer "nije ni kul ni estetično", a pre svega je iskazivanje nepoštovanja.

- Zato što je to totalno nepoštovanje prvo prema ljudima koji su sahranjeni tu, a zatim i prema njihovoj porodici i da nisi vernik nije bitno, mora da postoji neka vrsta poštovanja, slikanje na groblju niti je kul, niti je estetično samo je odvratno i disrespectful - navodi se u jednom komentaru.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Groblje nije mesto za slikanje

U jednoj od objava, srednjoškolka iz Beograda napisala je i da je "konačno emo", uz sliku na kojoj je u istoj majici Metalike, našminkana crnom senkom i crnim karminom.

Dokaz da je devojka prolazila kroz razne faze je i što je pre samo četiri godine objavljivala slike Selene Gomez, pop pevačice.

Pitamo se šta je sledeća faza odrastanja ove devojke?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading