Zbog rekonstrukcije ulice Kraljice Marije menjaju se trase gradskog prevoza: Evo kako izgleda nov režim saobraćaja

Autor: Telegraf, Republika

Vesti

30.08.2019

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji i uređenju saobraćajnica Kraljice Marije, 27. marta, Džordža Vašingtona i Cara Dušana u postojećoj regulaciji, od večeras u 22 časa do ponedeljka u 4 sata ujutro biće zatvorena za saobraćaj raskrsnica Bulevara despota Stefana i Džordža Vašingtona.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Autobusi sa linija 16, 27E, 35 i 95 će saobraćati ulicama Bulevar despota Stefana, Cvijićeva, Takovska, Bulevar kralja Aleksandra, Trg Nikole Pašića, Dečanska, Terazijski tunel i dalje redovnom trasom.

Autobusi 58 će saobraćati ulicama Bulevar despota Stefana, Cvijićeva, Takovska, Kneza Miloša i dalje redovnom trasom, dok će 32E, 43 i 96, kao i noćna 101N  saobraćati ulicama Bulevar despota Stefana, Cvijićeva, Poenkareova, Venizelosova, Francuska, Trg republike..

Osim ovoga i dalje će važiti promene trasa linija br. 5A, 65, 77 i 79, kao i noćnih linija 27N, 32N, 304N i 401N.

U Sekretarijatu za saobraćaj saopštavaju i da će od 31. avgusta u 02 časa do 6. septembra u 22 časa raskrsnica ulice Takovske sa ulicama Džordža Vašingtona i 27. marta funkcionisati u punom profilu dvosmerno sa po dve saobraćajne trake.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading