(VIDEO) Užas na liniji 860 za Obrenovac: Razjareni migranti pretili vozaču, putnici prestravljeni gledali jeziv prizor

Autor:

Vesti

30.08.2019

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Savskom trgu, okretnici linije 860 koja saobraća ka Obrenovcu, šokirani putnici snimili su kako grupa migranata pokušava da uđe u autobus bez plaćene karte.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Migranti u Srbiji pronalaze spas

Domaći putnici su se prepali kada je migrant krenuo ka autobusu. On je počeo da besni pa su ga jedva ostali migranti zauzdali i smirili da ne dođe do mnogo gorih stvari.

Redovni putnici na ovoj liniji kažu da se ovakve stvari stalno događaju - migranti pokušavaju da uđu u autobus i svađaju se sa vozačem, udaraju po vozilu i prete...

 

 

Gestikuliraju kao da će mu odseći glavu, pucati... Nismo imali zabeležen fizički napad na vozača, uglavnom su to pretnje, ali dešava se i da udaraju pesnicama o staklo - kažu u prevozniku "Strela Ub".

- Maltretiraju putnike, ostavljaju flaše, naprave haos u autobusu. Naši ljudi ne znaju šta da rade. Uvek ih je po 4 do 6 u grupi. Dešava se da uđe, na primer, njih šestoro, a da kupe tri karte. Odbijaju da izađu i niko ne može da ih izbaci - kažu u "Streli".

Kako kažu, njihova vozila za Obrenovac su nova, i ne mogu da dozvole da putnici, bili to migranti ili ne, koji neće da plate kartu ulaze i uništavaju autobuse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading