(FOTO,VIDEO) Opasna vožnja zgranula Beograđane: Dete sedi na prozoru automobila, dok majka vozi ko muva bez glave

Autor:

Vesti

29.08.2019

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka vozi, dete nevezano sedi na zadnjem prozoru automobila i maše svima redom na ulici?! Nije scena iz filma nego sa šokantnog snimka napravljenog u beogradskom naselju Mirijevo na kojem se vidi kako dete do pola visi kroz zadnji desni prozor automobila...

RepublikaFoto: printskrin/TV Prva
Dete na prozoru zgrizilo Beograđane

Ovaj šokantan snimak prikazan je jutros u okviru jutarnjeg programa TV Prva. Snimak je navodno napravljen u Mirijevskom bulevaru pri brzini, po laičkoj proceni, od oko 50 na sat. 

Milan Božović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja tim povodom je jutros rekao ovo nažalost nije izolovan slučaj i da je to jedan od razloga zašto je novim Zakonom o bezbednosti saobraćaja zabranjeno da bilo koji deo tela viri iz vozila.

 

 

- Apsolutno viđamo te situacije gde se putnici voze na takav način, da im deo tela viri i da u nekim trenucima dođe do udesa sa smrtnim ishodom - ističe on.

Na pitanje da li bi policija trebalo da reaguje zbog ovog snimka, Božović kaže da bi "trebalo, ukoliko ima pouzdanih dokaza, odnosno ukoliko se utvrdi da je snimak pouzdan".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading