Slika govori više od hiljadu reči: Ovo je Beograd koji svi želimo!

Autor: Republika

Vesti

25.08.2019

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je danas na fejsbuku fotografiju uređenih fasada u Brankovoj ulici i time obradovao građane koji podržavaju svaki napredak u prestonici.

RepublikaFoto: Skupština grada Beograda
Fasade u Brankovoj ulici

Naime, Beograd može da se pohvali još jednom novinom, a to su svetski uređene fasade. Ne samo da izgledaju spektakularno, nego su i dokaz da se sav trud i ulaganje u glavni grad itekako isplati.

- Uređene fasade u Brankovoj ulici! Ovo je Beograd koji svi želimo. Sređen, umiven, lep u svojim različitostima. I kada ljudi razmišljaju koja je razlika između nas koji sada vodimo Beograd i onih koji su to radili pre nas ova slika daje najbolji odgovor. A šta je njih sprečavalo da urede ove fasade u Brankovoj ulici? Ili pre toga u Pop Lukinoj? Ili na Kosančićevom vencu? Ili na Obilićevom vencu? Ili u centru Zemuna? Ili na Vračaru? Mogli su, ali nisu znali, a nisu ni hteli - istakao je Vesić na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Goran Vesić

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading