Mladenović: Ovim ulicama moći ćete normalno da prolazite od 1. septembra

Autor: beograd.rs

Vesti

25.08.2019

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od 1. septembra za saobraćaj će biti otvorena Karađorđeva ulica, Trg republike, Topličin venac i raskrsnice Džordža Vašingtona sa Takovskom ulicom i Bulevara despota Stefana, najavio je pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić

- Urađen je asfaltni sloj u Karađorđevoj kod raskrsnice ulica Pariske i Sime Markovića. Trenutno se radi deo ulice do Brankovog mosta i da bi ovakvi radovi bili izvedeni bilo je neophodno da se zatvori ulica na dva dana - izjavio je Mladenović za RTS.

On je naglasio da će Karađorđeva i danas biti zatvorena, dok će već od sutra biti vraćena na prethodni režim, što znači prohodnost ulice za saobraćaj od Brankovog mosta do Pariske ulice.

– Crnogorska ulica, koja se spušta od Brankovog mosta ka Karađorđevoj biće zatvorena još dva dana, jer se radi kompletna rekonstrukcija – rekao je Mladenović.

Pomoćnik gradonačelnika je najavio da će Karađorđeva od sledećeg vikenda, tj. od 1. septembra biti puštena za saobraćaj u punom profilu i da će naknadno biti uređeni trotoari.

– Ovom ulicom će već od sledećeg vikenda saobraćaj u punom profilu biti pušten što znači, trake za putna vozila i šine za tramvaje. Osim Karađorđeve od 1. septembra za saobraćaj u punom profilu će biti pušteni i Trg republike, Topličin venac, raksrsnica Takovske sa Ulicom 27. marta, zatim raskrsnica Bulevara despota Stefana i Džordža Vašingtona, a već je puštena u rad raskrsnica Starine Novaka sa Ulicom kraljice Marije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading