STARTUJEMO U DECEMBRU: Beograd sada može da se pohvali i POLUMARATONOM

Autor: blic.rs

Vesti

13.09.2017

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle maratona, Beograd će dobiti i svoj polumaraton čije će premijerno izdanje biti održano 3. decembra ove godine.

RepublikaFoto: Tanjug
Spremite se za Start - kreće Beogradski polumaraton

- Nakon 30 godina Beogradskog maratona, u našoj prestonici će biti organizovan jedan novi sportski spektakl. Beograd se na ovaj način približava drugim velikim gradovima u svetu, od Budimpešte do Praga, Njujorka i Čikaga, koji u svom kalendaru već imaju trke polumaratona - istakao je gradonačelnik Siniša Mali i zahvalio organizatoru trke, preduzeću "Beogradski maraton" na istrajnosti.

On je izrazio zadovoljstvo što će u glavnom gradu Srbije biti organizovan još jedan trkački spektakl i pozvao Beograđane da se u što većem broju pridruže ovoj manifestaciji i na taj način pošalju sliku sporta i zdravlja u svet.

- Prvi Beogradski polumaraton u sebi će sadržati dve trke –"Beogradskih 21" i "Beogradskih 10", koje će velikom broju naših sugrađana omogućiti da istrče 21 kilometar ili, ako su manje pripremljeni, 10 kilometara. Kada je reč o startu i cilju, sprema se iznenađenje koje će, u skladu sa svetskom tradicijom, promovisati atrakcije srpske prestonice - rekao je direktor Beogradskog maratona Dejan Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading