Družite se, mislite na svoje zdravlje, a pri tom i uštedite

Autor:

Vesti

22.08.2019

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meteorolozi najavljuju da će lepo i sunčano vreme još potrajati. I eto prilike da sa svojom porodicom provedete vreme na Adi Ciganliji besplatno vozeći bicikle, koje je za vas pripremio "Parking servis". Osim druženja sa svojom decom, učinićete dobru stvar i za vaše zdravlje, a svakodnevni stres, barem na kratko, gurnuti u zapećak.

RepublikaFoto: Republika
Foto ilustracija

"Parking servis" je u ovoj sezoni akcije "Parkiraj i bicikliraj" proširio svoju uslugu i omogućio korisnicima da, osim dva bicikla za odrasle, preuzmu na besplatno korišćenje i dva bicikla za decu.

Bicikli su na raspolaganju svima koji vozila parkiraju na parkiralištima "Ada Ciganlija", Milan Gale Muškatirović, "Sava Centar" ili u garaži "Obilićev venac".

  Koriste se bez vremenskog ograničenja, a plaća se samo cena parkiranja vozila. Korisnici koji poseduju parking pass karticu, takođe, besplatno mogu da preuzmu bicikle „Parking servisa“.

Preporučujemo da ovu pogodnost „Parking servisa“ koristite na parkiralištu "Ada Ciganlija", jer je tamo "najisplativija". To znači da za 150 dinara, koliko košta dnevno parkiranje na ovom parkiralištu, možete čitav dan voziti čak četiri bicikla!

Iskoristite ovu mogućnost koju pruža "Parking servis", a novac koji biste dali za iznajmljivanje bicikala za celu svoju porodicu, namenite za neko novo druženje sa svojom decom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading