Šabić: Mora se raspravljati o novom izgledu Trga Republike; Vesić: Sve je ravno i nema na šta da se spotakne kada se napije

Autor:

Vesti

17.08.2019

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić putem svog Tviter naloga prokomentarisao je rekonstrukciju Trga Republike i došao do zaključka da se o novcu koji je potrošen na novi izgled centra Beograda mora raspravljati, jer mu je sporna količina istog.

RepublikaFoto: Grad Beograd
Goran Vesić

Na njegove prozivke stigao je odgovor zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića, a mi vam Vesićevu reakciju prenosimo u celosti:

- Evo javio se da priča o parama ovaj što je u dva mandata od države primao skoro pet hiljada evra bruto mesečnu platu! Pa za Šabića je rekonstruisani Trg Republike idealan. Sve je ravno i nema na šta da se spotakne kada se napije. Kao što se nedavno spotakao mrtav pijan u Maršala Birjuzova pa se svađao sa kamenjem, a potom izmislio da ga je neko gurnuo. A da centralni trgovi u velikim evropskim gradovima izgledaju baš ovako može da vidi iz slika u prilogu. Ali šta će Šabić nego da lupeta. Sećate se kako se nalupetao oko spomenika kralju Petru u Novom Sadu? Nažalost, i kada je putovao nije obilazio trgove već obično zaglavi u nekom pabu pa nije imao šta ni da vidi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading