(VIDEO) Nešto se dešava na Novom Beogradu! Policijski helikopter nadleće deo prestonice, leti toliko nisko da je neprijatno

Autor:

Vesti

13.08.2019

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijski helikopter već više od sat vremena nadleće Novi Beograd, posebno deo oko naselja Mileve Marić Ajnštajn, dok je policija.

RepublikaFoto: Balkan Helicopters
Foto: Ilustracija

Narod je vidno postao uznemiren, jer nikome nije jasno da li je u pitanju policijska akcija, odnosno, šta se dešava.

- Lete toliko nisko da je neprijatno - jedan je od komentara.

Nadleću i Batajnicu, ali odatle i poleću. Ne zna se da li je u pitanju akcija ili osposobljavaju nove policijske helikoptere.

 

 

Kako se saznaje, u pitanju je snimanje čuvene serije "SEAL Team", čija ekipa je juče snimala kadrove u strogom centru grada, a večeras na Novom Beogradu.

Međutim, s obzirom na to da snimanje nije najavljeno, pojavila se velika panika među građanima, iako za tim nije bilo nikakve potrebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Foke

13.08.2019 21:11

Da li je bio problem najaviti ovo?! Ljudi su se uznemirili, mala deca su plakala. Izgledalo je da će udariti u zgrade! Da li je neko mislio o tome?! Bahato i neodgovorno!